MIYABI ASIAN CUISINE

MIYABI ASIAN CUISINE Lekker en snel

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 108 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Miyabi Asian Cuisine. Meer weten? Ontdek meer

27 jun 2022 om 7:43 Sushi viel uit elkaar. Kip stukjes waren aangebrand…. Ik Skip dit restaurant de volgende keer.
24 mei 2022 om 22:19 Heerlijke Sushi voor eerlijk prijs
1 jan 2022 om 21:21 Heerlijk!
3 sep 2021 om 8:43 Bami was oké, de saté was niet gekruid en smaakte zurig, die hebben we weggegooid helaas.
5 aug 2021 om 22:33 Very good, as usual
24 jun 2021 om 20:53 Matig. Afgeraffelde sushi, weinig smaak. Krokante kip niet krokant maar lauw en taai. Geen aanrader.
9 mei 2021 om 20:40 Het eten op tijd besteld voor 6 uur. Direct kregen we bericht dat het half 7 zou worden. Uiteindelijk kwam de bezorger pas om 6.50 uur. Het eten was oké, maar voor het geld dat je betaald viel het ons tegen. Helaas, dat wordt geen volgende keer.
18 apr 2021 om 21:49 Zoals altijd super lekker super vers en op tijd top
29 mrt 2021 om 14:27 Erg snelle bezorging en hele goede kwaliteit
26 mrt 2021 om 20:46 Super snelle bezorging en écht lekkere sushi. Voor 20 euro de 10 rondes 'all you can eat' besteld en dan heb je een prima hoeveelheid sushi, zelf samen kunnen stellen.
5 mrt 2021 om 19:49 Genieten elke x weer van de heerlijke verse sushi! Het all you can eat principe is ook ideaal om een grote variëteit op tafel te zetten. Ook heel erg leuk dat de eigenaar volgens mij het eten komt brengen!
28 feb 2021 om 12:21 Delicious and fast delivery! However, The order was missing the wasabi and soja sauce which were supposed to be included...